И кога невозможното е возможно:Американка родила идентична тројка!

Loading...

Девојчињата се на Американскиот ден на татковците, односно 16 јуни и вкупно тежат 3,5 килограми и се викаат Хана, Нора и Луси.Лара и Кевин Стир од Висконсин, Америка, ги изнесоа своите три ќерки, кои биле повеќе од три месеци задржани во болницата заради следење на нивната здравствена состојба. Всушност, Нора Стир родила идентична тројка и тоа без вештачко оплодување, а ни во нивната фамилија нема забележано случај на близнаци.
Шансите за ова се еден во два милиона. Девојчињата се родени во јуни и вкупната нивна тежина изнесува 3,5 килограми. Лара и Кевин Стир не ни планирале да станат родители, а посебно не планирале да станат мајка и татко на тројка. Родени се на Денот на татковците, односно 16 јуни. Тие биле многу исплашени за здравјето на нивните ќерки, но докторката ги охрабрила. На почетокот на јуни била пренесена до болницата, бидејќи едно од бебињата не било добро. Десет дена подоцна тие биле родени.Лара и Кевин Стир од Висконсин, Америка, ги изнесоа своите три ќерки, кои биле повеќе од три месеци задржани во болниц

loading...
Loading...