И пензионерите донираат за поплавените

Сојузот на здружение на пензионери на РМ изрази сочувство за семејствата на настраданите од невремето во Скопје.Како што велат традиционално се вклучуваат во акциите за помош, овој пат велешкиот огранок на здружението ги отстапува своите простории на новоотворениот пензионерски рекреативен центар во Богомила, за згрижување на околу 40-мина.
Апел и до граѓаните, да се донираат повеќе лекови и медицинска помош.Како што велат традиционално се вклучуваат во акциите за помош, овој пат велешкиот огранок на здружението ги отстапува своите простории на новоотво

Пронајдете не на следниве мрежи: