„И платив 1000 денари за секс – ме пријави за силување!“

Loading...

Дваесет и три годишно момче од Белград доби 30 дена притвор откако српската полиција го приведе под сомнение дека силувал 22 годишна девојка.Според информациите од полицијата 23 годишниот Марјан П. на 4-ти јануари годинава ја натерал на орален секс 22 годишната С.М. по што ја претепал.
Тој во полиција се бранел дека девојката ја собрал кај „Плавиот мост“, каде што често се движат проститутки и дека и дал 2000 српски динари (околу 1000 денари) за сексуални услуги, тврдејќи дека откако ја добил услугата си заминал, а девојката немала никакви повреди на своето тело.
Сепак, полицијата го сомничи за сериозно кривично дело, а тој во нивната архива поминува и како сторител на уште едно слично дело за кое е осуден на 5 години затвор.Според информациите од полицијата 23 годишниот Марјан П. на 4-ти јануари годинава ја натерал на орален секс 22 годишната С.М. по што ја претепал.

loading...
Loading...