Ѝ порачале дека е грда за да може некој да ја сака. Еве како им одговорила!

Loading...

Лекси Харфорд (23), родена е со голем белег преку десниот образ. Покрај вродениот белег, Лекси има и хетерохромија, што значи дека очите ѝ се со различна боја.Откако на телевизија ѝ рекле дека е „Премногу грда за љубов“, Лекси одговорила преку социјалните мрежи.
Задоволна од себеси, Лекси споделила три селфиња на Имгур и наскоро привлекла огромно внимание.
Првата фотографија за една вечер имала преку 100.000 прегледи и неколку коментари. Покрај злонамерните коментари, се нашле и зборови полни со поддршка и восхит. Од еден корисник дури добила и понуда за брак.
Откако фотографиите привлекле големо внимание, Лекси објавила уште нешто.
Меѓу другото, напишала: „Кога го направив последниот албум, првпат користев Имгур и не знаев дека ќе биде јавен. Бидејќи луѓето се љубопитни, овде ќе одговорам на сите прашања:
1. Правам одлични сендвичи
2. Луѓето грешат и мислат дека мојот белег е модрица, но тоа е ретко
3. Белегот всушност ми се допаѓа
4. Десното око ми е зелено, а левото сино, но тоа не е секогаш забележливо на дневна светлина
5. Во што е поентата? Луѓето се љубопитни, а оние коишто имаат белези или лузни често ги прикриваат – јас сакав да ја подигнам свеста за тоа.“Откако на телевизија ѝ рекле дека е „Премногу грда за љубов“, Лекси одговорила преку социјалните мрежи.
Задоволна од себеси, Ле

loading...
Loading...