И рекоа дека се здебелила, па им возврати со фотографија во танга и сите ги замолкна

Loading...

Пејачката Милица Тодоровиќ, поради здравствени проблеми одлучи да направи пауза во кариерата за да ги одмори гласните жици.Пејачката Милица Тодоровиќ, поради здравствени проблеми одлучи да направи пауза во кариерата за да ги одмори гласните жици.

Медиумите веќе некое време упорно пишуваат дека таа е здебелена, но Милица тоа очигледно не ја погодува, па на сите душогрижници им одговори со фотографија на која позира по бикини, погледнете.Пејачката Милица Тодоровиќ, поради здравствени проблеми одлучи да направи пауза во кариерата за да ги одмори гласните жици.

loading...