И Русите со санкции за Америка

Сопствениците на кафичи, продавници и аптеки, истакнале извесување дека наметнуваат санкции на претседателот на САД и нема да го услужуваат.Москва: „Во кафичите, авто-сервисите и аптеките ширум Русија, спровеле санкции против Американскиот претседател Барак Обама да влегува во нивниот локал.“
Ова го направиле Русите како контрасанкција, поради големиот број на руски функционери и бизнисмени кои САД ги ставил на црната листа. Русите ја поддржуваат политиката на нивната земја.Москва: „Во кафичите, авто-сервисите и аптеките ширум Русија, спровеле санкции против Американскиот претседател Барак Обама да влегува во нив

Пронајдете не на следниве мрежи: