И тоа е можно: Се развел поради премногу секс!

Loading...

Иако многу момци сонуваат за тоа покрај себе да имаат нимфоманка, кој не доживеал секс со таква, не знае какви маки се тоа. На еден маж од Индија судот едвај му дозволил да се разведе од сопругата која била сексуално незаситна.Неименуван Индиец добил развод од брак на основа на тоа што неговата сопруга имала „страшен апетит за секс“. Тој поднел барање за развод на суд во Мумбаи во јануари  и во него напишал дека „жена му се однесува агресивно“ и дека го “злоупотребува со сексуални барања откако се венчале во април 2012 година“.
Несреќниот маж раскажал дека сопругата го терала да зема таблети за зголемување на потенцијата, па поради тоа еднаш завршил во болница.
„Таа претставува опасност за неговиот живот и неговиот полов орган. Со своето сурово однесување животот му го претворила во пекол“,  напишал адвокатот во барањето за развод.
Бидејќи жената ниту еднаш не се појавила на суд, судот ги прифатил неговите тврдења и го поништил бракот.Неименуван Индиец добил развод од брак на основа на тоа што неговата сопруга имала „страшен апетит за секс“. Тој поднел барање за разво

loading...
Loading...