И ветил на својата мајка: Се жени Владо Георгиев!

Loading...

И ветив на мајка ми дека ќе се женам до крајот на оваа година, а жена барам во кафеаните. Кукло, многу си слатка личиш на Северина на млади години – и рекол пејачот на една девојка во текот на последниот настап.Црногорскиот поп пејач Владо Георгиев на обожавателките, за време на својот настап им соопштил дека оваа година се жени, бидејќи така и ветил на својата мајка. Пејачот додаде дека жената ја бара во кафеана,  а во текот на настапот погледот не го симнувал од згодната црномуреста девојка која го слушала од првите редови.
И ветив на мајка ми дека ќе се женам до крајот на оваа година, а жена барам во кафеаните. Кукло, многу си слатка личиш на Северина на млади години – и рекол пејачот на девојката во текот на последниот настап.Црногорскиот поп пејач Владо Георгиев на обожавателките, за време на својот настап им соопштил дека оваа година се жени, бидејќи така и ветил на св

loading...
Loading...