И ВИКАА ДЕКА Е ЛУДА: Кога виделе какви се резултатите од овој ТРИК, сите го направија истото!

Третманот правете го 10 пати, а после петтиот одморете 1 ден па повторно продолжете.Секоја жена во светот сака да има убави и обликувани нозе и за тоа да го постигнат тие трошат брдо пари на скапи производи, инекции и некои нездрави третмани. Ние ви нудиме едноставен начин да го постигнете она што го сакате, а се што ви е потребно е :
Кокосово масло и
проѕирна фолија
Потребно е да нанесете тенок слој кокосово масло на колковите, нозете и стомакот.
Потоа пластичната фолија ставете ја преку кокосовото масло и зацврстете, но не силно. Оставете да делува 30 минути и тоа ќе го стимулира вашиот метаболизам и ширењето на крвните садови.
Третманот правете го 10 пати, а после петтиот одморете 1 ден па повторно продолжете.Секоја жена во светот сака да има убави и обликувани нозе и за тоа да го постигнат тие трошат брдо пари на скапи производи, инекции и некои нездрав

Пронајдете не на следниве мрежи: