Иако делува како сосема обично селфи, оваа фотка од секси мајка го разбесни интернетот!

Loading...

Оваа фитнес инструкторка веќе некое време е на мета на јавноста која ја осудува поради се што  ќе стори. Сега сторила нешто што буквално го разлути целиот свет.Се сеќавате ли на Сара Стејџ? Ма сигурно ја помните поради нејзините фотографии  од теретана  кои ги објавила во деветтиот месец од бременоста. Сите тогаш ја осудувале што  се повеќе се грижи за своите стомачни мускули, отколку  за доброто  на своето  неродено бебе.
Два месеци подоцна, оваа фитнес инструкторка објавила на инстаграм нови  фотографии, на кои е презгодна и никој не би погодил дека неодамна се породила. Повторно сите ја осудувале.
Но, пред некој ден таа објавила ново селфи кое ја надмина секоја мера.
Погледнете на следната страна за што  се работи:

 
На фотографијата  се гледа како  таа позира во нов фустан кој  го купила. Но  доколку се загледате  во фотографијата ќе го  забележите нејзиното  дете како спие на подот. Веројатно сега ви е јасо зошто сите збеснале кога ја виделе фотографијата.
Се сеќавате ли на Сара Стејџ? Ма сигурно ја помните поради нејзините фотографии  од теретана  кои ги објавила во деветтиот месец од бреме

loading...