Иако и понудиле 1000 евра, Станија одбила да биде проститутка!

Loading...

На популарната старлета и била понудена главна улога во спотот на „Фантастик бенд“ за песната „Такси“, но не и се допаднало тоа што мора да глуми девојка за една ноќ, па ја одбила соработката.Станија Добројевиќ го одбила хонорарот од 1.000 евра за улога во музички спот на „Фантастик бенд“ бидејќи не сака да глуми неморална девојка.
Всушност, Станија побарала пред снимањето на спотот за песната „Такси“ да го прочита сценариото, а кога момчињата од групата и соопштиле како треба да изгледа нејзината улога, одбила да соработува, иако тие биле подготвени да го платат износот од 1.000 евра, кој таа го побарала.
За што станува збор во спотот,дознајте  на ТЗМ.МКСтанија Добројевиќ го одбила хонорарот од 1.000 евра за улога во музички спот на „Фантастик бенд“ бидејќи

loading...
Loading...