Идеална дестинација за секој хороскопски знак

Loading...

Овенот сака да истражува
Не е љубител на излежување на плажа, одморот го замислува како активна авантура. Сака да истражува. Не сака популарни дестинации. Го привлекуваат дворци и тврдини. Идеални места за Овен се: Македонија, Италија и Франција.
Бикот бара гурмански дестинации
Бикот ужива во локалните специјалитети. Овој гурман ја обожава храната, пијалоците… Сака да пробува стари специјалитети, но сака и да учествува во нивното подготвување. Идеални дестинации за Бик се: Турција, Бразил, Грција и Швајцарија.
Близнаците ги привлекува гламурот и модата
Омилената активност на Близнаците е модата. Уживаат и во високата мода но и во распродажбите. Сакаат галерии и музеи. Најважно им е да бидат видени, а идеални дестинации за нив се: Кина, Јапонија, Канада и Австралија….
Повеќе на следниот ЛИНКОвенот сака да истражува
Не е љубител на излежување на плажа, од

loading...
Loading...