Идеалната жена има 24 години: Со тоа се согласуваат сите мажи!

Loading...

Жените кои имаат околу 20-години се најпривлечни бидејќи според мажите во тој период имаат најголеми шанси за потомство. Според жените идеалниот партнер има исто години како и они или пак може да е две години постар, покажало истражувањето спроведено над 12.500 луѓе. 
А пак според мажите идеалната жена има 24 или 25 години. 
Причината за тоа е што жената во тој период има најголеми шанси за потомство. Па токму поради тоа младите мажи се фасцинирани од постарите жени, а постарите мажи со помлади убавици. 
Интересно е тоа што и покрај тоа што жените сакаат момче кое има исто години колку нив, сепак во тинејџерските денови сите девојки сакаат постаро момче. Според жените идеалниот партнер има исто години како и они или пак може да е две години постар, покажало истражувањето спроведено над 12.500 луѓе.&

loading...
Loading...