Илма го покажа вистинското лице: Му го сврте грбот и на Кики!

Loading...

Илма го покажа вистинсдкото лице!Иако беше најавувана како специјална гостинка, Илма Карахмет не се појави на концертот на својот ментор Кики Лесендриќ во Тузла.
Публиката ја очекуваше младата Илма, но сепак не била почестена со нејзино гостување.
По сите скандалозни изјави и коментари на социјалните мрежи Илма само потврди дека откако беше елиминирана од шоуто го покажа своето вистинско лице.Иако беше најавувана како специјална гостинка, Илма Карахмет не се појави на концертот на својот ментор Кики Лесендриќ во Тузла.
Публиката

loading...
Loading...