Илма кон Емина: Имаш свои деца, да даде Господ да те усреќат како ти мене!

Loading...

Откако Илма излезе во синоќешната емисија на „X фактор“ се крена огромна фама на социјалните мрежи за тоа дали заслужила да излезе или не.Талентираната Илма Карахмет од Кисељак со своите 13 години покажа што значи да се поседува X фактор. Меѓутоа мнозинството од жирито сметаа дека таа доволно покажала и дека е време да го напушти натпреварувањето. 
Откако многу од медиумите објавија разни верзии за тоа дали заслужила или не, се огласија и претставниците од жирито на Х фактор за својот став и зошто ја испоратиле дома.
Кристина Ковач се изјасни дека стои зад одлуката Илма да го напушти натпреварувањето, а Емина напиша статус на својот Фејсбук профил поврзан за возраста на натпреварувачите на Х фактор на што Илма и се налути и и врати со клетва.
Погледнете го на следната страна.

Последниот коментар од најмалата натпреварувачка на Х фактор е показател дека Илма сериозно го сфатила напуштањето од музичкото шоу, па остро реагира кон пејачката и дел од жирито- Емина.Талентираната Илма Карахмет од Кисељак со своите 13 години покажа што значи да се поседува X фактор. Меѓутоа мнозинството од жирито сметаа дека таа

loading...
Loading...