Илма му сврте грб и на Кики!

Loading...

Илма му сврте грб и на Кики!Илма беше најавена како специјална гостинка на концертот на Кики но таа не се појави!
Секако публиката ја очекуваше младата Илма, но сепак не била почестена со нејзино гостување. По сите скандалозни изјави и коментари на социјалните мрежи Илма само потврди дека откако беше елиминирана од шоуто го покажа своето вистинско лице.

 
Илма беше најавена како специјална гостинка на концертот на Кики но таа не се појави!
Секако публиката ја очекуваше младата Илма, но сепак

loading...
Loading...