Илма “плукаше” по кој ќе стигне, втор беше таткото, а зачини нејзината мајка. Кој е следен…?

Loading...

Илма беше тешко погодена од нејзиното отпаѓање од Икс фактор осбено од коментарите дека е премала. Таа не се задоволи со “ругањето” на жирито, па им “посвети внимание” и на петте натпреварувачи кои се пласира во суперфиналето. Најверојатно, бидеќи Илма навистина е премала, мореше да добие поддршка и од нејзиниот татко и нејзината мајка. После сето ова нејзиниот глас падна во сенка? 
Сите разбираме дека “малото девојче” е повредено и дека “поразот” не може да го прифати спокојно. Илма недвосмислено изјави дека била исфрлена од шоуто, затоа што целиот Икс фактор бил наместен. Илма не е прва која отпадна од шоуто, а не е ни прва која отпадна со гласање на жирито.
На седниот линк дознајте повеќе за ставот на четиринаесет годиншната Илма, а на следната страна дознајте уште нешто за Илминиот однос кон другите учесници.

Илма продолжи со недеоличен однос, таа ја “благослови” Емина со следните зборови:
-Ти благодарам Емина, имаш свои деца и да даде бог да те усрќеат, како што ме усреќи ти мене.
На Илма не и беше крива само Емина и жирито, таа “удри” и по петте натпреварувачи што се пласираа во суперфиналето:
– Искрено, мислам дека не го заслужив ова и можев да одам понатаму, без оглед на моите години. Можеа да ме дисквалификуваат на почетокот, но не го направија тоа. Тогаш Емина рече јас сум премлада, но, сепак, одам понатаму. Не мораше да го направи тоа пред крајот, пред финале. Затоа ми е криво. На некој начин, таа не испадна во ред, нејзините коментари ме навредија, исто како и оние на Кристина – рече таа.
Подетално на следниот линк.

Илма можеби е премала за сама да се “бори” против жирито, па таа доби поддршка и од нејзиниот татко кој ја доразгори атмосферата околу нејзиното отпаѓање:
-Ова е кражба. Шокиран сум поради неправдата. самите видовте. Илма не е исфрлена поради нејзиното пеење туку поради годините. Па зошто тогаш воопшто и одобрија да учествува? Како тоа има право да учествува ама нема право да оди во финале- прашува Џенан.
Деталите се на следниот линк

За “револуцијата” на семејството Карахмет да биде комплетна не смееше да изостне и нејзината мајка, па така таа си ја отвори душата и убаво и дообјасни на балканската јавност:
-Луѓето кои гласаа беа наседнати и не знам кому му одговара најдобриот натпреварувач да испадне?! Барав да ми ги покажат гласовите на Илма, но не смееја!
Мајката на Илма зборувше долго и описно, а ако сакате да дознаете повеќе за “прекрасните” зборови на Едина Карахмет проследете го следниот линк.

Не би знаеле кој е следен да се огласи за слчајот “Илма отпадна од Икс фактор”. Уште некој ќе се огласи? Можеби сега е ред на нејзиниот класен раководител и соучениците?!
 
  
Сите разбираме дека “малото девојче” е повредено и дека “поразот” не може да го прифати спокојно. Илма недвосмислено изјави дека бил

loading...
Loading...