Илма се правда: Не мислев ништо лошо за Емина, само сакав да кажам…

Loading...

Илма се правда…„Не мислев ништо лошо, само сакам да кажам дека ми ги сруши сништата со својата одлука, но јас и натаму ја почитувам Емина, како и сите останати членови на жирито и како сите постари луѓе од мене. Толку…“
Ова е статусот на Фејсбук што го напиша малата Илма Карахмет откако крена прашина со клетвите кон Емина Јаховиќ.
Емина исто така на својот Фејсбук профил објави дека се чувствува разочарано, а Илма на социјалната мрежа ја призна кривицата. „Не мислев ништо лошо, само сакам да кажам дека ми ги сруши сништата со својата одлука, но јас и натаму ја почитувам Емина, како и сите остан

loading...
Loading...