Има 53 години а изгледа како 20 годишна девојка

Манекенката Ел Макферсон има 53 години, ма јка е на две деца, а и понатаму изгледа како 20 годишна девојка.Ел станала Инстаграм ѕвезда откако преку нејзините фотографии го покажала беспрекорниот изглед.
Таа преферира фотографии на кои доминира нејзиното тело, без никакво разубавување на околината, а ликот ѝ е често прекриен со косата или шешир.
Често вели дека за нејзиниот изглед е заслужна правилната исхрана и физичкото вежбање.
Ел станала Инстаграм ѕвезда откако преку нејзините фотографии го покажала беспрекорниот изглед.
Таа преферира фотографии на кои доминира не

Пронајдете не на следниве мрежи: