Има 7 деца, а сега повторно е бремена со 13 фетуси!

Loading...

Една бремена четириесет годишна жена од Иран ги зачуди лекарите. Мајката на седум деца забремени повторно и носи 13-ка.Со оглед на тоа што во последните 5 години таа не можела да забремени, нејзиниот сопруг се оженил со уште една жена, но вели дека сега е возбуден за бременоста на неговата прва сопруга, пренесуваат „Emirates 24/7“.
Докторите во болницата каде што 40-годишната жена направила ултразвук ја потврдиле приказната дека таа носи 13 фетуси.
„Првите резултати покажаа дека четири фетуси немаат пулс, но другите се во добра состојба. Мајката е исто така добра, а ова е една од најретките случаи на бременост во историјата. Ние очекуваме уште неколку фетуси да починат во следните фази на бременоста, а и оние кои ќе се родат ќе бидат многу мали“, изјави д-р Ал Јабоури Микдам Jabouri од болницата„Takreet“.Со оглед на тоа што во последните 5 години таа не можела да забремени, нејзиниот сопруг се оженил со уште една жена, н

loading...
Loading...