Има милиони а не сака да плати лежалка и јаде храна донесена од дома

Loading...

Триесет и две годишната пејачка Кети Пери за кратко го остави микрофонот и го замени со пилешки копани приготвени дома.Ѕвездата која е на одмор во Италија за време на викендот е забележана како оди на дива плажа и лежи на песок без да плати лежалка и чадор.
Светските медиуми веднаш ја искритикуваа пејачката која има милиони дека не сакала да потроши ниту денар за лежалка, чадор или пак храна на плажа.
 

Ѕвездата која е на одмор во Италија за време на викендот е забележана како оди на дива плажа и лежи на песок без да плати лежалка и чадор.

loading...