Имал 283 кг, јадел по 7000 калории и пиел алкохол секој ден, но, ја запознал жената на своите соништа и…

Сите добро знаат дека губењето на килограмите не е едноставна задача. Дали се обидувате да симнете неколку килограми или сте одлучиле во потполност да го промените начинот на живеење, за губитокот на тежината е потребна многу напорна работа, одлучност и упорност.Брајан Флеминг воопшто не се ни обидувал да ослабне. Тој бил во тешка депресија и зависност од алкохол која го довела до шокантни 283 килограми! Воопшто не работел, играл видео игри секој ден и пиел секоја вечер пред спиење.
Сепак, за него се се променило кога на интернет играл една игра и запознал една жена. Таа жена била Џеки Естам од Лондон.
Тие двајца се зближиле онлајн и многу научиле еден од друг. Се отвориле и еден на друг си ги кажале своите тајни. Кога Џеки дознала во какви проблеми се наоѓа Брајан, таа го советувала и мотивирала во потполност да го промени својот живот.
Тоа што се случило во наредните месеци било навистина фантастично.
Фотографиите говорат самите за себе! Погледнете!

Брајан Флеминг воопшто не се ни обидувал да ослабне. Тој бил во тешка депресија и зависност од алкохол која го довела до шокантни 283 килограми! Во

Пронајдете не на следниве мрежи: