Имала огромни болки во увото, нема да ви се верува што и нашле во него…

Loading...

Една жена од Тајван имала големи болки во увото и отшла на лекар.. Докторите од увото и извадиле ларва…Идентитетот на жената која има 48 години не е откриен, а по цели денови патела од болки во увото…
Лекарите кога и го трнале апаратчето за слушање и забележале дека увото и е полно со крв…
Со понатамошните прегледи откриле дека во увото има ларва….

 
Тие веруваат дека ларвата се наоѓала подолго од еден ден…
Жената поради апаратчето не забележала ништо чудно…се додека не започанле болките. Ларвата направила дупка во ушниот канал…
Лекарите успеале да ја отстранат ларвата и дале антибиотици па болките престанеле.Идентитетот на жената која има 48 години не е откриен, а по цели денови патела од болки во увото…
Лекарите кога и го трнале апаратчето за

loading...
Loading...