Имала рак, но наместо да се лекува, бабата решила да патува!

Loading...

Да, можеби има 90 години и веќе си го проживеала животот, но наместо да се предаде на ракот, решила да го живее животот со полни гради!Откако на Норма од Мичиген и рекле дека боледува од рак, без размислување рекла дека има 90 години и решила да патува!
Тоа и го направила. Заедно со својот син, неговата сопруга и пудлица, во камп приколка, патуваат низ САД од август минатата година.
На Норма и дијагностицирале рак на матката, само два дена откако нејзиниот сопруг починал. Со него била цели 67 години. Јасно му дала до знаење на нејзиното семејство дека нема намера таа да умре во болница, на болнички кревет.
Затоа одлучиле да ја однесат на патување од животот.
Вистинска инспирација!Откако на Норма од Мичиген и рекле дека боледува од рак, без размислување рекла дека има 90 години и решила да патува!
Тоа и го направила.

loading...
Loading...