Имате полни, тенки или спуштени усни?-Знаеме се за вас!

Loading...

Усните многу откриваат за вас!Полни усни
Имате ли полни усни, тоа значи дека сте страствени и дека би направиле се за да ја привлечете личноста која ви се допаѓа. Од партнерот очекуваат страст и одлучност. Ова се личности полни со самодоверба и храброст. 
Тенки усни
Практична личност сте, но несигурна, веројатно страдате од комплекс на ниска вредност. Мирна личност. Срамежливи и се држат на страна, но некогаш знаат да бидат вистински борци. 
Широки усни
Перфекционисти и друштвени. Имаат многу пријатели. Овие личности се талентирани и успешни.
Округли усни
Многу шармантна личност и бунтовничка.

 
Усни во форма на срце
Мажите ве сметаат за заводлива и сензуална личност. Независна и полна со самодоверба. 
Усни спуштени надоле
Таинствени сте, но луѓето ве сметаат за интелигентни и духовити. Но, вие сте пребирлива личност на која и е тешко да и угоди некој. 
 Полни усни
Имате ли полни усни, тоа значи дека сте страствени и дека би направиле се за да ја привлечете личноста која ви

loading...
Loading...