(апдејт 26.2.2020) Инфографик за смртноста од КОРОНА ВИРУСОТ, официјална статистика

Loading...

Инфографик за смртноста од КОРОНА ВИРУСОТ, официјална статистика. Истиот на секои 24 часа ќе го освежуваме со нови бројки.

Почитувани, за вас го изработивме овој инфографик за полесна прегледност во врска со епидемијата на КОРОНА ВИРУСОТ кој се повеќе се доближува до Македонија.

Инфографикот е интерактивен. Придвижете се над него за прецизни бројки.

 

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...