Интересни трикови на Фејсбук! Еве како да ја испратите профилната фотка како смајли!

Loading...

Фејсбук крие многу мали трикови, кои можеби не им се познати на сите.Затоа екипата Buzzfeed, го сними ова занимливо видео во кои открива некои од нив.
Дали на пример, сте знаеле дека можете текстот да го свртите наопаку или да ја исратите вашата профилна фотографија како емотикон?
Во продолжение, погледнете уште некои мали трикови…Затоа екипата Buzzfeed, го сними ова занимливо видео во кои открива некои од нив.
Дали на пример, сте знаеле дека можете текстот да го сврт

loading...