Интернет хит: Гледал порно на работно место

Loading...

 Џејмс П. Гледајќи низ прозорецот од својот стан забележал работник од компанијата која се наоѓала од спротива на неговиот стан, како гледа порно филмови во  неговото работно време. Одлучил  настанот да го овековечи па го фотографирал тоа и фотографијата ја објавил на социјалните мрежи. Набрзо таа стана интернет хит за неколку часа. Откако фотографијата го обиколи целиот свет останува само едно прашање без одговор, дали претпоставените на работникот ја виделе сликата.
Приказната има свое продолжение, пред крајот на работното време вработениот сфатил дека не е сам па откако видел дека многу луѓе го гледаат и му ракоплескаат тој ладнокрвно само го исклучил компјутерот- изјавува Џејмс.
  Џејмс П. Гледајќи низ прозорецот од својот стан забележал работник од компанијата која се наоѓала од спротива на

loading...