Интервју со Рената: „Станав плавуша зашто ми требаше промена!“

Loading...

Рената е прекрасна млада девојка со неверојатен талент за пеење и одличен слух за да препознае хит. Преку нејзината соработка со продуцентот Зоран Алексиќ и големата амбиција, Рената со Вево му покажа на светот дека македонско девојче може да биде светска дива ѕвезда, по теркот на Ријана и Бијонсе.Рената е прекрасна млада девојка со неверојатен талент за пеење и одличен слух за да препознае хит. Преку нејзината соработка со продуцентот Зоран Алексиќ и големата амбиција, Рената со Вево му покажа на светот дека македонско девојче може да биде светска дива ѕвезда, по теркот на Ријана и Бијонсе.
Рената веднаш по светската промоција на видео записот за темата Please Stay, ја промени бојата на својата коса и најави уште новости, тоа беше доволна причина веднаш  да направиме ексклузивно интервју и да дознаеме од прва рака што ни подготувува.
Ти си првата Македонка со Вево канал, каква промена ти донесе тоа?
Повеќе на ТЗМ.МКРената е прекрасна млада девојка со неверојатен талент за пеење и одличен слух за да препознае хит. Преку нејзината со

loading...
Loading...