Иранскиот Хулк е вистинска интернет сензација!

Сајад Кариби има 24 години, а неговото тело е огромно и најмногу се состои од мускули.Секојдневно прави селфиња кои ги објавува на Фејсбук и на Инстаграм, каде што има повеќе од 59 илјади лица кои го следат.
Огромните мускули му се благодарение на теговите кои редовно ги крева.
Иранскиот Хулк е вистинска интернет сензација. Може да крене 175 килограми, што е повеќе од неговата тежина.
Учестува во натпревари во кревање товар во супер категорија, во боди-билдинг натпревари на кои ја претставува својата земја.
Секојдневно прави селфиња кои ги објавува на Фејсбук и на Инстаграм, каде што има повеќе од 59 илјади лица кои го следат.
Огромните мускули

Пронајдете не на следниве мрежи: