Исчезна манекенката Мина Миленковиќ

Loading...

Интернет и социјалните мрежи се преплавени со сликата на манекенката Мина Миленковиќ која исчезнала пред повеќе од 24 часа на Савскиот кеј во Белград. Последен пат е видена вчера изутрина во близина на сплавот Freestyler.
Загрижените роднини и пријатели ги повикуваат сите кои можеби ја виделе Мина Миленковиќ на сплавовите вчера изутрина или знаат нешто за нејзиното исчзнување да се јават на 062/259 – 089.

Известувањето е објавено и на официјалната страна на агенцијата „Criystal Model Agency“, каде Мина е член.
Во потрагата се вклучил и пејачот Саша Ковачевиќ кој на својот профил на Фејсбук објавил известување за исчезнувањето на девојката.
Интернет и социјалните мрежи се преплавени со сликата на манекенката Мина Миленковиќ која исчезнала пред повеќ

loading...
Loading...