Исчистете ја рерната на најлесен начин и тоа природно

Loading...

Агресивните средства за чистење на рерната на никого не  му  е омилена работа. Ви  преставуваме едноставен трик за чистење со кој  сите дамки исчезнуваат, а со  тоа не е ни  штетно  за здравјето.Излупете портокал и  ставете ја во тегла. Додадете оцет о оставете  ја да стои. Течноста префрлете ја во  распрскувач. По  целата рерна посипете сода бикарбона и  испрскајте од приготвениот спреј. Оставете 20 минути  и  едноставно исбришете.
 Целата нечистотија ќе исчезне за миг.Излупете портокал и  ставете ја во тегла. Додадете оцет о оставете  ја да стои. Течноста префрлете ја во  распрскувач. По  цела

loading...