Исламистите се заканија: Ќерката на Обама ќе биде силувана!

Loading...

Али Реза-Форгани, советникот на иранскиот духовен водич Али Хаменеј во врска со стратешките прашања неодамна на својот блог упати закана кон американскиот претседател дека неговата ќерка ќе биде силувана.
 „Во случај на напад врз Сирија, за само 21 часа широм светот ќе бидат киднапирани роднини и деца на сите американски министри, амбасадори и високи официри, а у наредните 18 часа ќе се приложи видео од ампутирање на екстремитети на овие киднапрани луѓе“, пишува Али Реза Форгани
А за Обама додава: „Обама, ако си ти копиле тогаш знај дека во светот постојат уште многу гадови кои можат да ѝ наштетат на Америка и тогаш се` е можно“. Во верзијата на фарски јазикк тој зборува и дека ќерката на Обама ќе биде киднапирана и силувана. Примарна цел на ирачанските милитанти кои планираат напади во Америка ќе биде американската амбасада, а САД веќе упати повик кон граѓаните да се воздржат од патување во Ирак.
think.mk„Во случај на напад врз Сирија, за само 21 часа широм светот ќе бидат киднапирани роднини и деца на сите американски министри, амбасадори и в

loading...
Loading...