Испил големо количество алкохол и го прогласиле за мртов. По неколку часа дојде до неочекуван пресврт!

Момче од 25 години толку се напило што било прогласено во болница за мртво.Во Полска, 25-годишниот Камил толку се префорсирал со вотка во еден локален паб, што доживеал тотален колапс. 
Веднаш бил префрлен во болница каде го прогласиле за мртов. Го однеле во мртовечница каде во текот на денот му проработеле виталните функции. Потоа, бил повторно прогласен за жив.
Пред една година е забележан идентичен случај и во Русија, кога Русин се разбуди во мртовечница по бурна ноќ со алкохол.Во Полска, 25-годишниот Камил толку се префорсирал со вотка во еден локален паб, што доживеал тотален колапс. 
Веднаш бил префрлен во

Пронајдете не на следниве мрежи: