Испловил на море со чамец, па за малку не добил срцев удар кога го видел ова…

Loading...

Испловил на море со чамец, па за малку не добил срцев удар кога го видел ова…Тоа што му се случило на Луис Јабидол се случува само еднаш. Испловил на море со својот чамец на оствор во близина на Канада а потоа имал страшна средба. 
На само неколку метри од него се појавил огромен кит.
Погледнете. 
 Тоа што му се случило на Луис Јабидол се случува само еднаш. Испловил на море со својот чамец на оствор во близина на Канада а потоа имал страшна с

loading...