Исповед: Маж ми ми призна како сум го освоила – Да го знаеше ОВА, никогаш немаше да се ожени со мене…

Ви носиме една интересна исповед или приказна, како сакате, од анонимна жена од Белград. Јас мојот сопруг го воодушевив уште на првата наша средба. Имено мојот сопруг во една прилика неодамна ми призна дека го освоило тоа што пред неколку години на нашата прва средба не сакав да спијам со него.
Вели дека сум му била убава и привлечна но од тогаш ме почитува уште повеќе бидејќи сфатил сека сум сериозна девојка.
Но, не беше баш така како што тој си замислил. Никогаш нема да му признаам дека го одбив бидејќи не стигнав да си ги издепилирам нозете…Јас мојот сопруг го воодушевив уште на првата наша средба. Имено мојот сопруг во една прилика неодамна ми призна дека го освоило тоа што пред некол

Пронајдете не на следниве мрежи: