ИСПОВЕД НА ДЕВОЈКА: „Дечко ми и јас сакавме да имаме односи на гробишта, а тогаш…“

Популарната страница „Исповеди“, често пренесува интересни, но и бизарни случаи во кои различни луѓе, под заштита на анонимноста раскажуваат несекојдневни настани… Меѓутоа, тешко е да се утврди дали станува збор за вистинити случки или пак, за плодови на бујна фантазија и фикција на анонимните автори со желба да го привлечат вниманието на луѓето.За некои приказни би можело да се рече дека се до толку неверојатни или бизарни, што е тешко дека „некој би можел да ги измисли“.
Во прилог ви пренесуваме исповед на девојка за која сами ќе треба да претпоставите дали станува збор за измислица или не.
Меѓу другото, таа пишува дека со нејзиното момче одлучиле да имаат интимни односи. Денес тоа не е необично, бидејќи поголем дел од младите веќе не чекаат до стапувањето во брак за да се впуштат во целосно уживање во врската.
Меѓутоа, она што е необично е избраното место. Имено, тие немале каде да го направат тоа, па одлучиле да имаат односи на гробишта?!
Како што понатаму пишува девојката, се случило нешто чудно за време на чинот:
„Запалена свеќа ми ја изгоре маицата и запали косата“, навела таа, додавајќи дека постоела опасност да изгори.За некои приказни би можело да се рече дека се до толку неверојатни или бизарни, што е тешко дека „некој би можел да ги измисли“.

Пронајдете не на следниве мрежи: