Исповед на еден пумпаџија кој доживеал пекол: Манијак ме влечеше со автомобилот 2 километри!

Loading...

Ненад не може ниту да оди ниту да јаде. Повремено само пие вода. Тој сеуште не може да се опорави од шокот кој го преживеал пред две ноќи.Додека работел на бензиската пумпа му дошло момче со BMW и побарало од него да му наполни бензин за 3.000 динари. Откако му наточил, тој тргнал со автомобилот. Но, Ненад се фатил за спуштеното стакло на сувозачката врата. Го молел да застане, а тој му дал само 20 динари.

Сакал да го измами, мислејќи дека ќе се пушти, ама тој не се откажувал и му викал на цел глас дека мора да ја плати целата сметка, но тој го притиснал гасот до даска, а Ненад сеуште не се пуштил и така успеал да го влече 2 километри.
Тој возел се побрзо и побрзо и на крајот се удрил во еден знак, а Ненад си ја удрил својата глава. Тогаш решил да се пушти, а момчето тргнало рикверц да го прегази, но Ненад успеал да ги тргне своите крвави нозе од патот а тој побегнал. 
„Ме чуваше Господ“- кажува Ненад после оваа несреќа.Додека работел на бензиската пумпа му дошло момче со BMW и побарало од него да му наполни бензин за 3.000 динари. Откако му наточил, тој тргнал со

loading...
Loading...