Исповед на една девојка за нејзиното сексуално искуство

Неодамна добивме тескт, во кој една девојка смело и храбро го раскажа нејзиното сексуално искуство, кое сакаше да го сподели со сите читатели на пулс24.
Сега после толку време се чувствувам како расцутен цвет, сета убавина полека но сигруно излегува на површина . На мене капки роса, мирис помешан од скап парфем, слатка пот, возбудлив мирис. Но да почнам од почеток…
Те погледнав, твојот поглед беше повик за нешто страсно, веќе го знаев тоа, но обожавам кога глумам, зошто ти дозволив да се потрудиш. Ми ја стави едната рака во косата, почна постепено да ја галиш. Моето воздишување можеше веќе да се слушне, отчукувањето на моето срце се забрзуваше следејќи ги твоите чекори. Се доближи, веќе се чувствував влажно, тоа се повеќе те возбудуваше. Почна да ме бакнуваш, сладок бакнеж со кој се обидуваше да ми ја искажеш љубовта помешана со страст. Ми ја стави и другата рака, зацрвенив од срам, зошто почнав да навлегувам во љубовниот филм во кој Јас и Ти сме едниствени глумци, предавници! Веќе можев да го почувствувам твоето мало „ѓаволче“. Така го нарекувам зошто зад неговата ерекција се криеше нешто ѓаволесто. Мамејќи ме така го зедов почнав да си играм со него. Напред – назад, тактички си играв со него. Почна да се преобразуваш во вистински ѓавол, твојата сила веќе ја чувствував, ме „тресна“ на креветот се спушти над мене и полека влезе. Ах, вистински рај! Понесени од прекрасното чувство се трудевме да го покажеме она што го знаеме, дури она кое што не го умеевме вредеше во тој момент да го пробаме! Тоа е како двајца борци на ринг, секој со своја тактика да стигне до чинот овој пат – свршување. Колку и да не сакав врескав, нашите погледи веќе не беа мили, беа полни со омрза. Ноктите на моите прсти „чкрипеа“ по неговото тело, не посветив внимание дали му предизвикував  болка. Одеднаш престана „ѓаволчето“ пукаше директно во мене, бев облеана од неговото семе. Се насмевнав скржаво, можеби затоа што сакав уште да трае! Обожавам да лежам покрај твоето тело, после завршниот чин, галејќи ги нашите интимни делови. Нашите очи се вратија во правобитна состојба, димот од цигарата го влечев толку старсно, да можев целата би ја испучила во еден дим.
Сега остана мирисот од тебе, кое искрено со „тешко срце“ ќе го тргнам од себе, не едно знам филмот е со среќен  и задоволен крај!
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Неодамна добивме тескт, во кој една девојка смело и храбро го раскажа нејзиното сексуално искуство, кое сакаше да го с

Пронајдете не на следниве мрежи: