Исповед на една онлајн секс работничка:„Преку интернет правев богатство“!

Loading...

Поранешната Скајп секс работничка, која неколку години заработувала соблекувајќи се за клиенти на интернет преку својот чет, им откри на јавноста за својот бизнис и како изгледа животот на една интернет стриптизета. Девојката  која на сајтот „Refinery29“, се претставува како Абигејл Фокс, тврди како занимавањето со оваа работа може да постигне заработка и до 500 долари на ден.
Клиентите, се работеше во главно за осамени момци на кои им требаше глумење „девојка“ на неколку часа. Се сеќавам на првиот, се викаше Џон и сакаше само да разговара, и тоа цели три часа. Кога завршивме, на сметката имав 27о долари. – се изјасни таа. Таа во светот на интернет сексот влегла благодарение на оглас. Во почетокот работела за некоја агенција, но кога сфатила дека самостојното заработување е подобро, ја преселила работата во својот дом на својот лаптоп.
Во оваа работа клиентите се на прво место. Мора апсолутно да им се посветите и да пронаоѓате различни трикови само да им го задржете вниманието што подолго. Јас обожавав да се соблекувам за нив, да ја извлечам најголемата фантазија од нив, и истовремено да гледам како се самозадоволуваат пред  мене. – кажува Абигејл.
Меѓутоа, со време се изморила од сите тие измислени личности во кои морала да влегува пред веб камерата, а врвот бил кога професионалната деформација ја направило таква, во сексот со својот дечко почнувала да се однесува како да е пред клиент.
Тогаш решив да престанам со тоа. Денес, едвај се и секјавам на тој дел од животот. Сепак остави трага, кога и да се соблечам пред некое момче, помислувам дека е странец на мониторот кој треба да го заведам и за кратко влегувам во нова улога. – заклучила таа.Девојката  која на сајтот „Refinery29“, се претставува како Абигејл Фокс, тврди како занимавањето со

loading...
Loading...