ИСПОВЕД НА ЕДНА ПО*НО ЅВЕЗДА: Ова ми е мене семеен бизнис…

Loading...

Кајден Крос (26) во интервју за “Њујорк тајмс” открива зошто се одлучила да снима порно филмови, како се запознала  и како се вљубила во еден колега од сетот. Животот на жената од порно индустријата, од нејзина гледна точка, изгледа вака.Проблемите во семејството на оваа жена почнале кога нејзината мајка останала бремена по втор пат. Нејзиниот татко  во тој момент го напуштил своето семејство, а нејзината мајка тешко успевала да се справи со финансиските проблеми.
Кога Кајден била прва година на факултет, таа почнала да се занимава со стриптиз. Како што вели заработувала многу пари. Токму парите биле причината зошто на крајот на студиите се откажала од школувањето. Таа сфатила дека нејзината “обична работа” нема да и донесе какви такви приходи.
Поради работа, патувала во Европа, Азија, Австралија, а стриптизот го  заменила со порно филмови, а на возраст од 23 години,  отворила и свој интернет порно сајт. Чувствува голема безбедност што сама  ги заработува своите пари.
Врски со мажи избегнувала, а потоа на еден сет го сретнала Мануел, колега со кој играла во еден претходен порно филм.
Мануел бил многу љубезен  со неа, а наскоро се заљубиле еден во друг . Сексот не бил пресуден за ова, туку само една нежна средба.  
– Можеби е чудно една порно ѕвезда да се заљуби поради еден бакнеж, но во нашиот случај беше така, – вели таа.Проблемите во семејството на оваа жена почнале кога нејзината мајка останала бремена по втор пат. Нејзиниот татко  во тој момент го напуштил с

loading...
Loading...