ИСПОВЕД НА ЕЛИТНА ПРОСТИТУТКА: Макрото ме тепаше бидејќи не сакав „да се работам“ со тројца мажи

Loading...

Во ова влегов пред пет години бидејќи ми беа потребни пари. Михајло го запознав во клубот во кој работев како go-go танчерка. Беше фин и убаво ми зборуваше, а изгледаше и како добар човек. Ми ветуваше сешто, ми тврдеше дека максимално ќе бидам заштитена – вели една од проститутките која работела за неодамна уапсениот Михајло Максимовиќ.„Михајло го запознав во 2008 година во еден ноќен клуб, и кога почнав да работам за него преживеав вистински пекол. Ми ветуваше кули и градови, а кога му соопштив дека ја напуштам проституцијата морав да му исплатам 20.000 евра“, вака почнува исповедта на проститутката Тамара која за Михајло М. работела три години.
Михајло Максимовиќ неодамна е уапсен и се наоѓа под истрага поради сомнеж дека организирал мрежа од неколку десетици девојки во рамки на која неодамна е уапсена и старлетата Милица Живановиќ, наречена Мими Оро.
– Во ова влегов пред пет години бидејќи ми беа потребни пари. Михајло го запознав во клубот во кој работев како go-go танчерка. Беше фин и убаво ми зборуваше, а изгледаше и како добар човек. Ми ветуваше сешто, ми тврдеше дека максимално ќе бидам заштитена. Ми велеше дека сум преубава и дека клиентите ќе полудат по мене, а тоа ќе ми донесе одлична заработка – вели Тамара и продолжува:

 
– Ми покажа фотографии од проститутки кои работат за него…Сите беа убави и делуваа како да се задоволни. Се согласив. Тој договараше со кој ќе се гледам. Требаше за една ноќ да спијам со еден маж, но ми се случуваше да морам да „обработам“ тројца, се присетува девојката.
Тамара вели дека договорот бил клиентите да ги задоволува по договорената цена.
– Меѓутоа тие бараа и орално, и ме малтретираа, се изживуваа, а кога ќе поминеше платеното време, не ме ни пуштаа. Ми маваа шамари бидејќи сакаа уште. Му се жалев на Михајло, кој не ме заштити, туку ми даваше се помалку пари или ме тепаше – истакнува Тамара. „Михајло го запознав во 2008 година во еден ноќен клуб, и кога почнав да работам за него преживеав вистински пекол. Ми ветуваше кули и градов

loading...
Loading...