Исповед на Јелена: Му беше толку голем што вилицата ме болеше, но после црнец никогаш повеќе нема да можам со „обичен“ маж

„Имав 29 години кога го  запознав Мајкл. Заедно работевме и  со текот на времето  забележав дека секојдневно ме мерка“, ја започнува својата приказна Јелена, на која и се исполнила една од најголемите сексуални желби.Постојано  се сретнувавме во  ходникот, и  конечно собра храброст да ми се обрати.
Имаше одлично тело, одлична дефиниција и беше црн. Никогаш не сум била со црнец и тоа беше нешто што одсекогаш сум сакака да пробам. Редовно фантазирав дека имам секс и орално го задоволувам.
Како  што минуваше времето, полека почнавме сериозно да флертуваме. Еден ден ме покани да излеземе, само ние двајца.
Една од првите работи  кои  сакаше да ги знае за  мене  беше дали имам момче- му кажав дека не е ништо сериозно за да  му  дадам сигнал дека сум достапна.  На крајот од вечерта ме покани да свратам кај него на уште една чаша вино.
Толку бев возбудена  што едвај успеав да се исконтролирам на помислата дека најверојатно ќе имаме секс.
Кога стигнавме кај него, не успеав ни да ја земам чашата вино, а неговите раце  веќе беа на моите  нозе. Нежно ги  галеше движејќи се кон моето меѓуножје. Не се противев.
Почна нежно да ме бакнува по вратот. Набрзо  рацете  му  беа и  на  моите гради. Бев толку возбудена што едвај го дочекав својот ред да го соблечам.
Бев во шок, но позитивен. Никогаш претходно не сум видела гол црн маж и неговиот пенис беше преубав- но и  многу поголем од се што сум имала прилика да  видам.

 
 Тоа ме загрижи малку и ме исплаши бидејќи сум релативно ситна и не бев сигурна дали ќе ми биде пријатен сексот со толкав пенис.
Сепак, љубопитноста преовлада и сакав да знам дали можам да  го примам.
Пријде и ме привлече кон себе. Можев да ја почувствувам неговата ерекција.
Оралниот секс не ми  легна баш  добро бидејќи беше преголем и вилицата ме болеше. Но и понатаму се радував на сексот со  него.
Беше свесен дека ова ми беше прв пат да имам  секс со црнец  и цело  време ме задеваше.
Набрзо беше во  мене. Почувствував мала непријатност и болка. Но сето тоа брзо  се претвори  во  екстаза бидејќи беше нежен, а и никогаш не сум ја почувствувала таа сензација на „растегнивање“ на вагината кога некој со толкав пенис е во вас. Контрастот на боите на нашите тела дополнително ме возбудуваше. Ни сама не знам колку оргазми  имав таа вечер.

Наутро повторно имавме секс. Немаше сомнеж дека е одличен љубовник. Цела недела имаве секс и потполно се навикнав на него. Не можев да му кажам не.
Но на сето тоа набрзо му дојде крај бидејќи доби  нова позиција поради што мораше да ја напушти Србија.
Никогаш претходно немав почувствувано толкава екстаза и  сигурна сум дека никогаш повеќе нема да почувствувам за време на секс со  „обичен бел маж“Постојано  се сретнувавме во  ходникот, и  конечно собра храброст да ми се обрати.
Имаше одлично тело, одлична дефиниција и

Пронајдете не на следниве мрежи: