ИСПОВЕД НА ПОСТАРА ДАМА: „Изгледам 20 години помладо, бидејќи се дружам само со млади пастуви. Тие ме задоволуваат“

Loading...

Научниците со години трагаат по изворот на вечната младост, но се чини дека една Англичанка ги престигнала во тој поход. Лајла Гледхил (61) од Хул, на поголем дел од луѓето не им изгледа постаро од 40 години, а таа смета дека за нејзиниот младешки изглед се заслужни мажите.Откако пред две децении наполни 40 години, Лајла се омажила за 22-годишен војник, потоа се свршила за 27-годишен маж, а моментално се забавува со еден студент.
Лејла тврди дека во својот живот се забавувала со преку 30 млади момчиња, кои ги наоѓа преку интернет страницата ToyBoyWarehouse.com, или во ноќните клубови.
„Никогаш ми нема пријдено маж постар од 40 години. Момчињата ме одржаа млада и ми дадоа полет за живот. Сметам дека за својот изглед треба да им заблагодарам на помладите мажи и начинот на кој ме имаат третирано. Од лично искуство, помладите мажи се однесуваат со почит кон постарите жени, ги сметаатдека се попривлечни од помладите жени и навистина уживаат во нивното друштво“, рече Лајла.
„Постарите мажи често имаат и багаж зад себе и поголем стомак. Зошто би одела со 60-годишен маж, кога можам да бидам со млад пастув“, вели Лајла, додавајќи дека често е мета на љубоморни девојки.
Лајла првпат се омажила кога имала 27 години, за две години помладиот Маркус. Но, по 14 години брак, Маркус ѝ рекол дека ја остава поради жена во раните триесетти години која е „послаба, повисока и поубава од неа.“
„Тој развод целосно ми го смени животот. Од тој момент, сериозно размислувам што заслужувам во животот“, вели Лајла.
Кога наполнила 55 години, Лајла почнала да се забавува со 28-годишниот Питер. Две години подоцна, тој ја запросил. Тие живееле среќно уште две години, сѐ до моментот кога Лајла не открила сомнителни мејлови во неговиот компјутер. Набрзо дознала дека нејзиниот свршеник се допишува и со други постари жени. Веднаш го напуштила.
Но, нејзиното откритие имаше и една добра страна. Откако го оставила Питер, таа креирала профил на интернет страницата поради која и останала без свршеник.
„На ToyBoyWarehouse.com почнаа да ме контактираат помлади мажи и пофално да го коментираат мојот изглед. Сега, таа страница е мојот главен извор на помлади мажи. Во моментов сум со неколку мажи во врска и сите ги запознав таму“, се фали Лајла.
За крај, Лајла има порака за сите постари жени – размислете да излезете со помлад маж.
Откако пред две децении наполни 40 години, Лајла се омажила за 22-годишен војник, потоа се свршила за 27-годишен маж, а моментално се забавува со е

loading...
Loading...