ИСПОВЕД НА „ЗАГОРЕНА“ ЖЕНА: Бев мажена за ГЕЈ, вака ни изгледаше сексот!

Loading...

Семејниот терапевт Џошуа Вид бил оженет, но признал дека е геј и не е единствениот. За работата да биде полуда, тврди дека имал одличен секс со сопругата.Новинарката Адријана Велез опишала како изгледал нејзиниот брак со маж кој бил геј.
„Жал ми е за тие парови. Мојот сопруг и јас сме воспитани како Мормони, а тоа е многу религиозна група на луѓе која смета дека хомусексуалноста е грев. Затоа молчеше. Се запознавме пред мојот 24-ти роденден. Мислев дека е бисексуалец, бевме многу млади, а можеби и тој така мислеше.
Имаевме одличен секс, можеби баш затоа што знаевме дека треба да работиме на тоа, но времето поминуваше и наскоро ни стана јасно дека тој сака само мажи“, раскажала Адријана.
Тие добиле деца и одлучиле да не се откажуваат, но на нејзиниот сопруг и физички и психички му станувало само полошо.
„Кога геј тип води љубов со жена, тоа му доаѓа како да задоволува автомобил. Тоа го прави затоа што мора, а сексот би морало да биде повеќе од тоа. Треба да ти е убаво и да се ужива во него“, вели Адријана.
Кога почнала да се забавува со други мажи, таа тврди дека сфатила што пропуштала дотогаш.
„Постои причина, всушност, огромна разлика измеѓу сексот со личност која ја привлекуваш и покрај полот и онаа која ја привлекуваш токму поради својот пол. Сексот не е најважен, но исклучително е важен како начин за поврзување во бракот“, вели Адријана.
Таа ги советува жените кои се нашле во иста ситуација како нејзината, да ги прекинат таквите бракови за и двајцата партнери да можат да ја пронајдат својата среќа и да уживаат во сексот.Новинарката Адријана Велез опишала како изгледал нејзиниот брак со маж кој бил геј.
„Жал ми е за тие парови. Мојот сопруг и јас сме в

loading...