Исповед на жената која уби Србин: „Не сакав да го убијам само да го уплашам“

Го удираla со дупчалка својот сопруг, а се брани дека не сакала да го убие.Сабин Мариќ , државјанкаж на Брегот на слоновата коска, низ солзи се обидуваше да го убеди судијата дека не сакала да го убие сопругот, туку само да го уплаши!
– Се каам не сакав да го убијам само да го уплашам – тврдеше Сабин, обвинета дека во јануари го убила својот 39-годишен сопруг Бранко во Белград.
На судењето Сабин откри дека била многу љубоморна бидејќи Бранко во текот на мировна мисија во Уганда запознал друга жена и веќе не им обрнувал внимание.
Пред убиството тие имале жестока кавга по што таа со дупчалката го удрила неколку пати по глава а потоа се обидела да се отруе со лекови.
Сцената по смртта била морбидна, тој имал крпа во устата и бил покриен со ќебе преку глава, а таа одговорила дека го покрила затоа што многу крварел, а крпата му ја ставила бидејќи многу кашлал!Сабин Мариќ , државјанкаж на Брегот на слоновата коска, низ солзи се обидуваше да го убеди судијата дека не сакала да

Пронајдете не на следниве мрежи: