Истражување: Кој најмногу го пребарува зборот секс на Гугл?

Loading...

Според сите истражувања за пребарувања на Гугл, се покажало дека зборот секс е најпребаруван збор на интернет. Верувале или не, нацијата која најмногу го пребарува зборот секс на Гугл се жителите на Шри ланка. 
Истражувањето утврдило дека жителите на Шри Ланка најчесто на Гугл го впишуваат поимот секс, а зад ними следуваат Индија, Папуа Нова Гвинејан, Етиопија и Пакистан.
Овие се топ пет држави кои го куцале зборот секс на Гугл доста често. 
Меѓу најбараните термини во оваа категорија биле бесплатен секс, секс видео, порно, секси девојки, секси приказни.Верувале или не, нацијата која најмногу го пребарува зборот секс на Гугл се жителите на Шри ланка. 
Истражувањето утврдило дека жители

loading...
Loading...