Истури врела вода врз браникот, погледнете што се случи

Loading...

Секој вистински љубител на автомобили, просто го здоболува кога на него ќе види и најмала гребатинка, а не пак нешто повеќе.На интернет се појавило видео кое покажува дека за да ја поправите и најголемата штета можете да го сторите тоа со помош на врела вода.
Судејќи по видеото, доволно е само со врела вода да полиете на уништеното место и да го израмните, погледнете како:
На интернет се појавило видео кое покажува дека за да ја поправите и најголемата штета можете да го сторите тоа со помош на врела вода.
Суд

loading...