Избувна пожар во зграда во Скопје!

Прво се  слушнала експлозија а потоа избил пожар во зградатаВчера околу 18 часот и 30 минути, во Скопје, во зграда на улица “Анастас Митрев“, во првиот влез се слушнала силна експлозија, а потоа избувнал пожар на 12 електрични броила и на таблата со осигурувачи.
Од страна на екипа од Бригада за противпожарна заштита пожарот е изгаснат а повредени лица нема.  
Увид ќе се врши во текот на денешниот ден.Вчера околу 18 часот и 30 минути, во Скопје, во зграда на улица “Анастас Митрев“, во првиот влез се слушнала силна експлозија, а п

Пронајдете не на следниве мрежи: