Изгледа дека знакот за забрането паркирање НЕ ВАЖИ и за дипломатите!

Изгледа дека некои од дипломатите во Македонија се однесуваат како за нив да не важат законите. Конкретен пример е ова возило!Поради ваквото неодговорно однесување на некои од учесниците во сообраќајот пешаците мораат да се движат по коловозот.
Дрскоста на овој дипломат е толку голема што се паркирал на само неколку метра од знакот за забрането паркирање и запирање.
Важат ли законите и за дипломатите?Поради ваквото неодговорно однесување на некои од учесниците во сообраќајот пешаците мораат да се движат по коловозот.
Дрскоста на овој дип

Пронајдете не на следниве мрежи: